Οι Δάφνες


Οι Δάφνες είναι ένα συγκρότημα κατοικιών σχεδιασμένων με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική παράδοση.

Βρίσκονται στο Βασιλικό, στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, μια όμορφη και ήρεμη περιοχή, μέσα στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο της Ζακύνθου.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων ειδών διαμονής. Από μικρά διαμερίσματα μέχρι ευρύχωρες βίλλες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και έξι άτομα.
Τα σπίτια είναι κτισμένα μέσα σε ένα ελαιώνα, μακριά από το δημόσιο δρόμο. Ο μεγάλος κήπος με τα άγρια λουλούδια που περιβάλλει τα σπιτάκια δίνει έμφαση στη γαλήνια και ειρηνική ατμόσφαιρα.

Υπάρχει ένας παιχνιδότοπος για τα παιδιά και άφθονος ελεύθερος χώρος στο κήπο για να κρεμάσετε την αιώρα σας.

Η ψησταριά στον κήπο είναι στη διάθεση όλων σας και αποτελεί ένα φυσικό σημείο συνάντησης, μαζί με την ρεσεψιόν και τη βιβλιοθήκη που βρίσκονται στο διαμέρισμα 2.

Covid-19 information


Οι βίλες και τα διαμερίσματα Δάφνες είναι αυτόνομες κατοικίες για καλοκαιρινές διακοπές στο Πόρτο Ρώμα στη Ζάκυνθο.

E-mail: daphnesvillas@gmail.com
Κινητό:+30 6945 585017

το Πόρτο Ρώμα


Εκατό μέτρα (τρία λεπτά με τα πόδια) από τις Δάφνες απλώνεται η παραλία του Πόρτο Ρώμα. Περίπου στα 200-300 μέτρα από το κτήμα υπάρχουν για την εξυπηρέτησή σας τρείς ταβέρνες, ένα καφε-μπαρ, ένα μίνι μάρκετ και μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα με πισίνα. Η χρήση της πισίνας είναι ελεύθερη για όλους.

Ένα μονοπάτι μέσα από τους ελαιώνες σας οδηγεί στην παραλία του Γέρακα.

Οι καταπράσινοι πευκόφυτοι λόφοι και οι μικροί βραχώδεις κολπίσκοι άγριας ομορφιάς αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για διακοπές κοντά στη φύση.

Λειτουργούμε από τα μέσα Μαίου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Η θερμοκρασία στην περιοχή κυμένεται μεταξύ 20-32 βαθμών και η θερμακρασία νερού μεταξύ 18-27 βαθμών ανάλογα με την εποχή.

Οι Δάφνες είναι μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση και μεταξύ μας και των πελατών δεν μεσολαβούν ταξιδιωτικοί πράκτορες ή γραφεία. Αυτό διευκολύνει την άμεση επικοινωνία μας, κάτι που θεωρούμε ότι είναι καλύτερο για όλους.

Ποιοί είμαστε

Maria Renhuldt and Dionysis Tsilimigras

Η Μαρία και ο Διονύσης Τσιλιμίγκρας, που είναι και οι ιδιοκτήτες, ξεκίνησαν να κτίζουν τις Δάφνες το 1986. Ο Διονύσης είναι από τη Ζάκυνθο και η Μαρία από την Στοκχόλμη Σουηδίας.

Το 1987 φιλοξενήσαμε τους πρώτους επισκέπτες. Από τότε ο κήπος έχει μεγαλώσει αρκετά και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με τις καινούργιες βίλλες το 1999.

Follow us on

Follow us on Facebook

Follow us on YouTube

Follow us on Instagram