Daphnes

villas & apartments


:: Daphnes villas and apartments ligger vackert inbäddat bland olivträd, rosor, jättepelargoner och lagerträd, alldeles invid en liten urskog av kermes-ek. Bakom skogen sträcker sig sandstensklippor ned mot Porto Roma strand och det kristallklara havet.

:: Daphnes erbjuder olika boendealternativ bestående av sex stuglägenheter och fyra enfamiljshus.

:: Här finns lekplats för barnen och gott om plats att spela fotboll, boule eller kubb. Utegrillen är en naturlig mötesplats och hängmattan sätter du upp var du vill!

:: Verklig vila och ro får den som väljer de mer avskilda boendealternativen. Det finns något för de flesta smaker och behov.

Covid-19 information


Daphnes består av två byggnader med vardera tre stuglägenheter (lght nr.1-7), och fyra enfamiljshus (villor nr.8-11). Läget är lugnt och fridfullt i en 20.000m² stor olivlund med mycket grönt och blommor, en bit in från den lilla vägen som leder ned till Porto Roma strand.

E-mail: daphnesvillas@gmail.com
Mobile:+30 6945 585017

Porto Roma strand


:: Daphnes villas and apartments ligger i Vasilikos, längst ut på Zakynthos sydöstra udde. Endast 100 meter från Porto Roma strand, en av Zakynthos lugnaste små stränder med en liten fiskehamn och två tavernor och strandservering.

:: Utmed den lugna landsvägen ligger ännu en taverna, en matbutik och ett kafe, lite längre uppåt vägen finns ett par hotell med pooler öppna för allmänheten.

:: Vi befinner oss i Zakynthos Marina Nationalpark. Till fots når du den långa skölpaddsstranden "Gerakas" på 20 minuter, bergen med ek- och cypresskog ligger strax ovanför med Vassilikos finaste vandringsstigar.

:: Hos oss på Daphnes och i Porto Roma och dess omnejd finns ett stort utbud av upplevelser och möjlighet till avkoppling.

:: Vår sommarsäsong är från maj till oktober. Medeltemperaturen under denna period rör sig mellan 20-33 grader och vattentemperaturen mellan 18-30 grader.

Om oss

Maria Renhuldt and Dionysis Tsilimigras

Daphnes sommarhus ägs av Dionysis Tsilimigras och Maria Renhuldt. Dionysis är från Athen och Maria är från Stockholm. Tillsammans har vi byggt upp husen och drivit uthyrningen sedan 1987.
Sedan många år får vi hjälp med städning, hantverk och trädgårdsarbete av Vaso, Anetta och Miris. Utan dem skulle inte Daphnes vara vad det är idag.

Follow us on

Follow us on Facebook

Follow us on YouTube

Follow us on Instagram